Zakelijke post naar Spanje versturen

Ook in Spanje werkt WPS samen met de belangrijkste lokale partners.

Samenwerkingen die soms al bijna 20 jaar terug gaan en daarom alleen maar waardevoller zijn geworden. Waardevoller voor de vele en verschillende klanten waar wij de zakelijke post voor verzenden naar de Spaanse markt. Losse post, Direct Mail campagnes, postpakketten of tijdschriften.

Zo is onze relatie met Correos, de enige postdistributeur in Spanje langdurig, betrouwbaar en vruchtbaar.

Maar wij hebben vele partners in de Spaanse markt. Ook in Madrid hebben wij bijvoorbeeld een belangrijke distributiepartner die ons helpt om tot de slimste, beste en goedkoopste oplossingen voor onze klanten te komen.

Want dat is waar het ons om gaat. Een betrouwbaar product leveren met de ‘lokale look and feel’ en tegen de meest concurrerende tarieven.

Zakelijke post Spanje

Direct mail naar Spanje

Ook voor uw Direct mail campagne in Spanje zijn grote financiële voordelen te behalen door te kiezen voor een oplossing van WPS.

Een oplossing die wij u graag voorstellen op basis van de uitgangspunten die u belangrijk vindt. Waar nodig werken wij samen met Correos. Wij verzorgen de analyse van uw adressenbestanden en regelen dat deze uitgesplitst worden naar steden en regio’s.

U hoeft dus verder nergens meer naar om te kijken.

Maar via onze postpartner in Madrid kan het vaak nóg goedkoper.

De oplossingen die zij bieden zijn alléén beschikbaar voor de klanten van WPS op basis van onze unieke afspraken met deze partner.

Zo kunnen wij uw zending aanleveren als één partij en hoeven het alleen op postcode te sorteren. Dit levert u enorme kostenbesparingen op in vergelijking met directe aanlevering bij Correos.

Losse post

Vanwege het financieel belang voor onze klanten kiezen wij er voor om losse post niet via onze partner Correos te verzenden.

Liever kijken wij naar goedkopere alternatieven via onze contracten met bv. andere Europese partners, want dat levert u zeker snel grote besparingen op waarbij u op geen enkele manier inboet op de kwaliteit van uw zakelijke postzending.

Het grote voordeel dat u boekt via WPS rekenen wij u graag voor! Met name bij grote, substantiële aantallen losse post zal het grote financiële voordeel u snel duidelijk worden.

Periodieken/ Tijdschriften

WPS heeft de benodigde ervaring voor de verzending van uw periodieken of tijdschriften naar Spanje.

Ervaring die u ook voor de verzending van dit soort postzendingen snel veel geld oplevert.

Het is al interessant om voor WPS te kiezen vanaf verzending van slechts enkele tientallen stuks.

Dankzij onze samenwerking met grote internationale distributeurs van tijdschriften, onder andere in Frankrijk, is de beste offerte voor u snel geregeld.

Postpakketten

Ook voor postpakketten is het bij speciale aantallen en gewichten al snel interessant om gebruik te maken van onze exclusieve samenwerkingspartner in Madrid.

Maar voor de verzending van uw zakelijke postpakketten naar Spanje bent u altijd per definitie goedkoper uit via WPS.

Ook bij lagere aantallen kunnen wij uw postpakketten vaak behandelen als losse post en mee laten lopen op onze internationale, voordelige bulkcontracten.

Wij rekenen het u graag even voor.

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

Heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 035 30 300 60. Of mail ons op info@wpsmail.eu.

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)

World Postal / Parcel Solutions