Zakelijke post naar Italië versturen

Poste Italiane is de enige postaanbieder in Italië (er zijn geen alternatieve postdistributeurs) en WPS is er daarom trots op al sinds vele jaren een zeer belangrijke samenwerkingspartner te zijn van deze nationale Italiaanse postbezorger.

WPS werkt al lang en naar volle tevredenheid voor een grote variëteit aan klanten die regelmatig zakelijke postzendingen naar Italië te versturen hebben.

Al onze klanten profiteren daarbij optimaal van onze uitgebreide kennis van de postmarkt zoals de lokale regelgeving en voorschriften.

Maar nog belangrijker; onze exclusieve contracten met Poste Italiane verzekeren u van de beste deals en de hoogst haalbare kortingen.

Op basis van criteria zoals sortering, het gewicht, de afmetingen, de snelheid van levering en transportwensen bieden wij u de beste oplossing die garant staat voor de best betaalbare oplossing .

Wat voor soort zakelijke post u ook te versturen heeft!

Zakelijke post Italië

Direct mail naar Italië

WPS heeft een groot klantenpakket voor de verzending van grote partijen reclame-, marketing- of publiciteitsmateriaal naar Italië. Dit zijn bv reclamebureau’s of grote mailinghuizen, maar vaak is ook de eindklant onze directe opdrachtgever.

Eén garantie heeft u zeker. Welke aantallen het ook betreft, WPS biedt altijd de goedkoopste oplossing.

Onze voordelige tarieven gaan al in bij leveringen vanaf 100 stuks. Dat is bijzonder want in veel landen geldt dit pas bij veel hogere aantallen. Maar heeft u zendingen vanaf 5000 stuks? Dan bieden wij u, dankzij zeer exclusieve contracten met enkele distributiepartners, met 100% zekerheid een tarief dat veruit het laagste in de markt is.

Zo bespaart u snel tientallen procenten en duizenden euro’s op uw internationale direct mail zending.

Als u kiest voor WPS, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid dat al uw wensen en onze oplossingen worden samengevat in een kant en klaar voorstel.

Een doordacht voorstel dat u verder alle zorgen uit handen neemt. Wij verzorgen de sortering door Poste Italiane aan de hand van uw database (inclusief de daar verplichte en zo belangrijke provinciecodes) , wij produceren de bundelbrieven en zorgen dat de lokale lay-out van uw direct mailing gegarandeerd is.

Wij verzorgen vervolgens alle materialen die nodig zijn voor het aanleveren van de mailing, maken de postdocumenten op en verzorgen indien nodig het transport van uw zending.

Losse post

Het versturen van losse post via Poste Italiane is duur en daarom kiezen wij voor andere, slimmere en betere oplossingen die u snel veel geld zullen besparen.

Wij maken daarbij gebruik van onze scherpe contracten met andere netwerken zoals wij die hebben met bv Post NL in Nederland of met BPost in België.

Dus via een slimme en uiterst snelle omweg leveren wij u een zeer betrouwbaar alternatief waarbij u er zeker van kunt zijn dat uw post natuurlijk wel door Poste Italiane op de adressen wordt bezorgd.

Al met al scheelt u dit in de portemonnee en levert het u een besparing op die u goed kunt gebruiken voor andere zaken.

Periodieken/ Tijdschriften

Als u periodieken heeft te versturen naar Italië, al dan niet als onderdeel van een grotere Europese zending, neem dan contact met ons op.

WPS bespaart u namelijk al snel vele tientallen procenten omdat wij de distributie van periodieken op slimmere en goedkopere manieren verzorgen dan andere marktpartijen.

Wij maken hierbij gebruik van exclusieve contracten met zeer betrouwbare distributiepartners in Nederland en Frankrijk, maar ook in andere landen

Postpakketten

Wij bieden u oplossingen die aanzienlijk goedkoper zijn dan verzending via het postkantoor in Nederland. Al vanaf enkele tientallen stuks kunnen wij uw postpakketten behandelen als losse post en kunt u gebruik maken van onze uiterst aantrekkelijke contracten met Nederlandse of andere lokale partners.

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

Heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 035 30 300 60. Of mail ons op info@wpsmail.eu.

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)

World Postal / Parcel Solutions