Zakelijke post naar Frankrijk versturen

Frankrijk is een belangrijk land voor WPS. Frankrijk is immers de thuisbasis voor veel grote internationale bedrijven.

Wij doen er al bijna 20 jaar naar volle tevredenheid goede zaken voor onze tientallen klanten waar wij de internationale post voor verzorgen. Of het nu gaat om losse post, periodieken, grote direct mail campagnes of de verzending van postpakketten.

In Frankrijk is La Poste de enige landelijke postbezorger en daarmee uiteraard onze belangrijkste partner.

Al sinds het begin van onze samenwerking met La Poste kunnen klanten van WPS gebruik maken van de uiterst voordelige bulkcontracten die wij met deze grote postpartij hebben afgesloten. Daarmee zijn snel (tien)duizenden euro’s te verdienen.

De lokale regelgeving is ons volledig bekend en u hoeft daar dus geen enkele zorg over te hebben.

Uw wensen zijn de basis voor een op maat gesneden voorstel dat u gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs zal bieden.

Zakelijke post frankrijk

Direct mail naar Frankrijk

La Poste kent zeer veel mogelijkheden om op een voordelige manier uw Direct mailing te verspreiden in Frankrijk. Bijvoorbeeld verzending als ‘Libre’, ‘Destineo’ of ‘Integral’. Maar altijd geldt dat kennis van de lokaal geldende regels en een goede voorbereiding de garantie bieden op de hoogst haalbare kortingen.

Gelukkig kent WPS alle mogelijkheden van A tot Z en is daarom – meer dan wie dan ook- in staat om u een uiterst scherpe offerte te doen. Voor kleinere zendingen met een relatief laag gewicht kiezen wij vaak voor verzending als ‘Destineo Mail’. Een relatief eenvoudige verzendmethode die toch veel mogelijkheden biedt voor verspreiding op bijvoorbeeld een zeer specifieke datum.

Voor grotere zendingen vanaf 10.000 stuks en/of met een hoog gewicht is een’ Integral’ zending kostenefficiënter. Dit vraagt om specifieke sorteringen in uw database, maar ook daar heeft WPS de jarenlange ervaring in om u daar probleemloos bij te helpen.

Soms is verzending van uw direct mailing als ‘Libre’ het meest geschikt. Bijvoorbeeld bij extra zware mail items (tot 3000 gram).

In een persoonlijk advies spreken wij graag alle mogelijkheden met u door om de optimale besparing te realiseren. Een besparing die u beter kunt besteden aan een extra mooie DM campagne of als een extra korting aan uw klant kunt aanbieden.

Losse post

Voor postpakketten in lage aantallen geldt, al vanaf enkele tientallen stuks, dat wij deze kunnen behandelen als losse post. Ook met postpakketten profiteert u dus altijd volledig mee van onze uiterst voordelige bulkcontracten.

Periodieken/ Tijdschriften

In Frankrijk zijn tijdschriften enorm populair. Als u tijdschriften te verzenden heeft naar Frankrijk, al dan niet als onderdeel van een grotere internationale verspreiding, vraagt u dan ons advies. Of het om kleine of grote aantallen gaat, WPS garandeert u een betrouwbare levering en grote kostenbesparingen. Wij werken hiervoor al jarenlang samen met betrouwbare distributiepartners in binnen- en buitenland.

Postpakketten

Ook bij kleinere aantallen zakelijke postpakketten met eindbestemming Frankrijk kunnen wij deze behandelen als losse post en u zo laten meeliften op onze bulkcontracten. Vanaf 400 stuks kunnen wij uw poststukken ook als ‘Libre’ post verzenden.

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

Heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 035 30 300 60. Of mail ons op info@wpsmail.eu.

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)

World Postal / Parcel Solutions