Zakelijke post naar Oostenrijk versturen

Net als in alle andere Europese landen heeft WPS ook in Oostenrijk een langdurige en waardevolle relatie opgebouwd met de nationale en enige postbezorger: Austrian Post.

WPS kent de Oostenrijkse postmarkt door en door. En dat is belangrijk want ook in Oostenrijk gelden specifieke regels en voorschriften voor uw zakelijke postzendingen.

Zo verzorgen wij al vele jaren de zakelijke post voor vele tevreden opdrachtgevers zoals Nederlandse verhuurbedrijven, producenten van relatiegeschenken, uitgevers van tijdschriften en direct mailinghuizen en reclamebureaus.

Zij liften mee op onze contractafspraken met Austrian Post en garanderen zich op deze manier van de meest kostenefficiënte verzendoplossing.

Altijd betrouwbaar, kostenefficiënt en zorgeloos!

Zakelijke post Oostenrijk

Direct mail naar Oostenrijk

Ook in Oostenrijk gelden specifieke voorschriften en regels voor de verzending van uw Direct mailings.

WPS is thuis in Oostenrijk en neemt u dus ook hier alle zorg uit handen zodat u zich kunt concentreren op waar het voor u echt om draait; een goed scorende direct mail campagne.

Uw direct mailing naar Oostenrijk verzenden wij gegarandeerd stukken goedkoper dan wie dan ook. Onze scherpe bulkcontracten met Austrian Post leggen de basis voor deze belofte. En u mag ons daar aan houden!

De tariefstructuur in Oostenrijk wijkt sterk af van die van andere landen. Tarieven worden namelijk niet afgegeven voor het land, maar voor specifieke steden, regio’s rondom de steden en het platteland.

Wij verzorgen voor u allereerst een regio-analyse van uw bestanden door Austrian Post en zullen u vervolgens het exacte, meest scherpe tarief aanbieden. En daarna kunt u rekenen op een betrouwbare en zorgeloze afhandeling. Van bundelbrieven tot de opmaak van adresgegevens, van begeleidende documenten tot het eventuele vervoer en de aanlevering van uw zending.

Losse post

Voor de verzending van uw zakelijke losse post naar Oostenrijk biedt Austrian Post u niet de meest kostenefficiënte oplossing.

Daarom bieden wij u via onze alternatieve contracten (met bv. Nederlandse of Belgische partners) betere en goedkopere oplossingen via andere netwerken. Die zijn met alle zekerheid even betrouwbaar en snel!

En net als dat geldt in alle andere landen wordt ook in Oostenrijk uw zakelijke post uiteindelijk door de nationale postbezorger op de afleveradressen bezorgd.

Dat geeft vertrouwen terwijl u toch zeker bent van een besparing die kan oplopen tot 40% in vergelijking met andere postalternatieven.

Periodieken/ Tijdschriften

Ons credo voor al uw zakelijke postzendingen is; wij doen het anders, even betrouwbaar maar altijd stukken goedkoper. En dat geldt ook voor de verzending van uw periodieken of tijdschriften naar Oostenrijk.

Er valt ook hier veel te besparen op uw portokosten! Dankzij onze samenwerking en contracten met buitenlandse partners in andere Europese landen.

Zo hebben wij exclusieve contracten met een partij in Frankrijk die dit soort zendingen zeer frequent voor veel grote Europese partijen regelt.

Contracten waar u vanaf morgen van mee kunt profiteren.

Postpakketten

Heeft u zakelijke postpakketten te versturen naar Oostenrijk? Neem dan snel contact op want al vanaf enkele tientallen stuks kunnen wij uw zending behandelen als losse post.

Zo bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing en bespaart u vele tientallen procenten omdat u mee kunt liften op onze internationale contracten met Nederlandse of andere lokale partners.

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

Heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 035 30 300 60. Of mail ons op info@wpsmail.eu.

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)

World Postal / Parcel Solutions