Snel en goedkoop brievenbuspakjes versturen

Een brievenbuspakje is de perfecte oplossing als de producten van jouw webshop door de brievenbus passen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de voordeligste contracten voor het (inter)nationaal verzenden van brievenbuspakjes. Of je nou tientallen pakjes per maand of honderden per week verstuurd.

Brievenbuspakketje brievenbuspakje

Altijd de laagste prijs bij onze (inter)nationale pakketbezorgers:

Wat wij doen:

Verzenden naar binnen- en buitenland

Dankzij onze kennis over alle specifieke vereisten binnen verschillende landen, kunnen we jouw brievenbuspakjes zowel nationaal als internationaal snel, betrouwbaar en goedkoop verzenden.

Track & trace

Wil je als bedrijf dat de afzender en ontvanger de pakjes kunnen volgen? Verstuur de brievenbuspakjes dan met track & trace. Bespaar je liever? Dan is het ook mogelijk om de brievenbuspakjes zonder track & trace te versturen.

Brievenbuspakketjes verzenden via Sendcloud

Via onze exclusieve koppeling met Sendcloud kun je automatisch labels genereren om je brievenbuspakjes mee te verzenden. Hierdoor kun je profiteren van onze contractprijzen, terwijl je gebruikt maakt van je bestaande account. Dat is dus goedkoper verzenden, met het gemak van Sendcloud. Heb je nog geen Sencloud account? Dan helpen we je bij het aanmaken van een nieuw account.

Sendcloud brievenbuspakketje

De 3 G's van brievenbuspakjes

Goedkoper

Vanwege de beperkte afmetingen kun je jouw pakket een stuk goedkoper verzenden. Fijn voor jou, maar ook voor je klanten die minder verzendkosten betalen.

Gemakkelijker

Omdat een brievenbuspakje gewoon door de brievenbus past hoeven je klanten er niet voor thuis te blijven. Extra snel bezorgd en erg gemakkelijk!

Groener

Brievenbuspakjes worden steeds vaker duurzaam bezorgd, te voet of per fiets. Mooi, omdat duurzame bezorging voor klanten een steeds belangrijker thema wordt.

Over World Postal Solutions en World Parcel Solutions en

Ruim 20 jaar ervaring in de pakketwereld

World Parcel Solutions is dé betrouwbare partner voor zakelijke pakketten binnen en buiten Nederland. Met contracten bij zowel nationale als internationale verzendnetwerken, zoals PostNL of FedEx, zorgen we voor een professionele afhandeling. Onze eigen software maakt het beheren van het verzendproces gemakkelijk en bespaart tijd. Profiteer van scherpe tarieven en laat WPS jouw zakelijke pakketverzendingen verzorgen, waar ter wereld ze ook naartoe moeten.

Ontdek onze lage tarieven

Benieuwd naar onze prijzen? Ontvang de tarieven voor jouw verzending door het formulier in te vullen.

Vragen? Je kan ons maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 bereiken op 035 30 300 60. Of mail naar info@wpsmail.eu.

World Postal / Parcel Solutions