Uw (internationale) zakelijke post ✔goedkoper ✔zorgeloos ✔razendsnel

Your mail and parcels delivered around the world

OVER ONS

We regelen alles​

World Parcel Solutions is een onafhankelijke intermediair op het gebied van direct mail en (pakket)postverzending. We hebben contracten met de meeste grote nationale postbedrijven, maar eveneens met de alternatieve postverspreiders.  Door onze onafhankelijke positie kunnen wij altijd voor de beste en goedkoopste oplossing kiezen.

Kostenefficiënt

Zoals onze naam al aangeeft: wij denken altijd vanuit de oplossing voor uw internationale pakketprobleem. Want het kan écht anders en daardoor veel goedkoper!

Onze Klanten

World Parcel Solutions werkt al meer dan twintig jaar voor toonaangevende mailing- en fulfillment-huizen, reclamebureaus, DM-bureaus, drukkerijen en uitgeverijen.  Steeds vaker werken wij ook voor eindklanten, dus bedrijven die zelf grote internationale postzendingen te versturen hebben. Neem contact met ons op en ontdek ook de voordelen van samenwerken met World Postal Solutions.

Michel Campagne

Oprichter Michel Campagne heeft meer dan dertig jaar ervaring in de internationale postwereld. 'Het kan anders en veel goedkoper' was zijn motivatie om World Parcel Solutions op te richten.

Op een rijtje

- We kennen alle alternatieve distributiemogelijkheden
- We regelen alles van a t/m z
- We adviseren over de goedkoopste verzendwijze
- We besparen tot 48% op uw posttarieven
- We zijn 24/7 bereikbaar en reageren alert