Uw (internationale) zakelijke post ✔goedkoper ✔zorgeloos ✔razendsnel

Your mail and parcels delivered around the world

ZAKELIJKE POST NAAR DUITSLAND VERSTUREN

WEGWIJZER

WPS wijst u de weg in Duitsland

De Duitse postmarkt is complex en fijnmazig.

Naast de officiële postbezorger Deutsche Post kent Duitsland vele alternatieve distributeurs voor de bezorging van uw internationale post. Vooral Deutsche Post hanteert zeer strenge regels en de voorschriften voor een correcte bezorging van uw post zijn talrijk.

Dan is het goed te weten dat WPS de spelregels op de Duitse markt al bijna 20 jaar kent en dat u ook in Duitsland gegarandeerd meeprofiteert van de zeer voordelige bulkcontracten die wij sloten met alle belangrijke grote en kleinere postbedrijven.

Dus: Goed advies telt! Op basis van uw specifieke wensen doet WPS u een voorstel waarbij Deutsche Post en mogelijke alternatieve verzending optimaal wordt gecombineerd.

Zodat voor u de beste kwaliteit is geborgd en u zeker weet dat u met onze oplossing het meeste geld bespaart!

Direct Mail

Direct mail naar Duitsland versturen

WPS is al bijna 20 jaar een bewezen sterke partij voor de verzending van Direct Mail campagnes in Duitsland.

Wij werken voor vele grote mailinghuizen maar ook vaak direct voor grote eindklanten. Altijd zoeken wij de meest goedkope en betrouwbare oplossing (met besparingen tot soms 48%).

Op basis van specificaties zoals aantallen, gewicht, omvang, vorm en uw wensen (of eisen) betreffende de look & feel van uw mailing, bezorgdatum, verspreidingsgebied bepalen wij voor u de meest goedkope en effectieve oplossing bij oplages vanaf 4000 stuks.

Kleine oplages via Deutsche Post, een alternatieve distributeur of een combinatie hiervan bij mailings met een oplage boven de 10.000 stuks. En als het goedkoper en beter kan dan slaan we Deutsche Post gewoon over.

U hoeft zich daarbij nooit zorgen te maken over de vele ‘gründliche’ technische voorschriften en regels, bijvoorbeeld voor het opstellen van de adres lay out, want WPS neemt u dit volledig uit handen.

Losse Post

Losse post naar Duitsland versturen

Voor de verzending van losse post is Deutsche Post een erg dure oplossing.

WPS kiest daarom voor verspreiding via andere netwerken in Duitsland of soms zelfs door u mee te laten liften op onze voordelige contracten via andere Europese landen.

Dat klinkt misschien wat uitzonderlijk maar het is stukken goedkoper en uiterst betrouwbaar.

Want uiteindelijk wordt uw post altijd keurig en conform de afspraken door Deutsche Post zelf bezorgd op de eindbestemming.

Zakelijke post Duitsland

Postpakketten

Postpakketten naar Duitsland versturen

Voor postpakketten in lage aantallen geldt, al vanaf enkele tientallen stuks, dat wij deze kunnen behandelen als losse post. Ook met postpakketten profiteert u dus altijd volledig mee van onze uiterst voordelige bulkcontracten.

Periodieken

Periodieken en tijdschriften naar Duitsland versturen

Of het nu om kleine of grote aantallen gaat, ook voor de verzending van uw periodieken naar Duitsland belooft WPS u een betrouwbare levering en grote kostenbesparingen. Wij werken hiervoor al jarenlang samen met betrouwbare distributiepartners in binnen- en buitenland.

Offerte

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)