Jouw postzendingen kunnen goedkoper én gemakkelijker

World Postal Solutions verzorgt de verzendingen van binnenlandse en buitenlandse postzendingen. Door onze scherpe contracten met Europese postbedrijven is post verzenden goedkoper én gemakkelijker via ons!

Zakelijke post Duitsland

Wat wij doen:

Binnen- en buitenlandse postzendingen

We regelen jouw dagelijkse post met hoge kortingen op je portokosten, zowel nationaal als internationaal. Onze dagelijkse internationale poststromen gebruiken we ook voor direct mail met een kleine oplage of in grotere oplagen lokaal in het land van bestemming.

Periodieken bezorging van tijdschriften

In binnen- en buitenland, bij kleine én grote oplages. In veel landen hebben we scherpe lokale periodieken tarieven. Door onze samenwerkingen met buitenlandse distributiepartners ben je verzekerd van een keurige, betrouwbare aflevering. Ook onze Nederlands periodieken tarieven zijn de moeite waard om te vergelijken.

Verzending van bewijsexemplaren

Wij verzenden jouw bewijsexemplaren wereldwijd op basis van o.a. onze speciale FedEx tarieven. Naast betrouwbare afhandeling bieden we hiervoor zeer gunstige tarieven.

Waarom WPS

World Postal Solutions is een onafhankelijke intermediair, die beschikt over (inter)nationale contracten voor het goedkoop en efficiënt versturen van jouw (inter)nationale post en (e-commerce) pakketten.

Wij begeleiden drukkerijen en mailinghuizen bij de uitvoering van je zendingen. We zorgen voor de juiste uitingen, sorteringen, documenten en we verzorgen het transport. Als je gebruik maakt van onze PostNL contracten kunnen de zendingen ook lokaal bij een PostNL Business Point worden afgegeven of je maakt gebruik van ons sorteercentrum en wij verzorgen alles voor je!

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

Heb je vragen? Je kan ons van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op 035 30 300 60. Of mail ons op info@wpsmail.eu.

Bestand upload (max. 2 MB, .doc, .xls, .pdf)

World Postal / Parcel Solutions