Jouw postzendingen kunnen goedkoper én gemakkelijker.

World Postal Solutions verzorgt de verzendingen van binnenlandse en buitenlandse postzendingen. Door onze scherpe contracten met Europese postbedrijven is post verzenden goedkoper én gemakkelijker via ons!

100+ titels besparen op hun postkosten

brief 2

Waarom WPS

World Postal Solutions is een onafhankelijke intermediair, die beschikt over internationale contracten voor het goedkoop en efficiënt versturen van uw internationale post en (e-commerce) pakketten.

Wat wij doen:

2. Periodieke bezorging

In binnen- en buitenland, ook bij kleinere oplages of een weinig bezorgadressen. Voor een aantal Europese landen kunnen we ook voor een lokale uitstraling zorgen, zodat u (nog) betere tarieven krijgt. De samenwerking die wij al lang geleden hebben opgezet met buitenlandse distributiepartners geven u de zekerheid van een keurige, betrouwbare aflevering.

1. Binnen- en buitenlandse postzendingen

We regelen uw dagelijkse post met hoge kortingen op uw portokosten, zowel nationaal als internationaal. Onze dagelijkse internationale poststroom gebruiken we ook voor direct mailings met een kleine oplage.

3. Bewijsexemplaren verzenden

Wij verzenden jouw bewijsexemplaren naar diverse landen op basis van onze speciale FedEx tarieven. Naast betrouwbare afhandeling bieden we hiervoor zeer gunstige tarieven.

Ontvang een offerte

Benieuwd naar onze prijzen? Vul het formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherp voorstel!

World Postal / Parcel Solutions